Problemen rond Rotterdam CS nog niet voorbij

De problemen op het spoor rond Rotterdam Centraal die zich vanochtend hebben voorgedaan, zullen naar verwachting aanhouden tot ver in de avonduren. De NS heeft aangekondigd dat er tot ongeveer 21.30 uur geen treinen vanuit Den Haag naar onze stad kunnen komen, er geen treindienst is tussen de stations Zuid en Lombardijen, en er eveneens geen treinverkeer mogelijk is op de hogesnelheidslijn naar Breda.

Het incident bij Station Stadion vanmorgen betrof een bovenleiding die op een Eurostar-trein viel. Ongeveer 260 passagiers zijn met bussen geëvacueerd. De beschadigde bovenleiding heeft geleid tot verstoringen in de dienstregeling in de gehele regio Rotterdam. Passagiers tussen Zuid en Lombardijen zullen gebruik moeten maken van vervangend busvervoer om hun reis voort te zetten.

Update 18:00 uur
De verwachting is dat de problemen rond 21.30 uur zijn verholpen. Eerder werd dat tijdstip ook gemeld, maar daarna werd weer gesproken van 19.30 uur. Dat is nu dus opnieuw veranderd naar 21.30 uur.


De Noordergids heeft ook een pagina op Facebook. Volg ons en krijg automatisch onze berichten in je nieuwsoverzicht. Ga naar de Noordergids op Facebook.

De open Facebookgroep Oude Noorden 010web is op zoek naar nieuwe leden.
Schuiven naar boven