Wijkfotograaf Oude Noorden

Bekijk de Facebookpagina Wijkfotograaf Oude Noorden om de foto’s te bekijken. Volg de pagina om updates in je Facebook nieuwsoverzicht te krijgen.

De Zaagmolenbrug - augustus 2023

Wijkfotograaf Oude Noorden maakt regelmatig foto’s van de wijk Het Oude Noorden in Rotterdam en plaatst ze op Facebook. Want wat doe je als je de wijk wilt blijven volgen, wilt zien hoe het er tegenwoordig uitziet, wilt weten wat er nog staat en wat niet en wat er bijgekomen is, als je er niet meer woont? Juist, dan kijk je op Google Streetview en ieder hoekje van de wijk is te vinden en te bekijken.

Maar Streetview is statisch. De omgeving is zo recent als de laatste keer dat Google door de wijk reed. Dus is er Wijkfotograaf Oude Noorden om je de zaken net even uit een andere hoek te laten bekijken, met andere onderwerpen op de foto’s en alles dus net even anders bekeken.

Ook voor journalisten, webmasters en iedereen die foto's van het Oude Noorden nodig heeft

Want de foto’s van Wijkfotograaf Het Oude Noorden zijn rechtenvrij in het formaat zoals ze op Facebook geplaatst worden.  Gebruik ze dus bij berichten, op websites en waar je de foto’s ook maar voor nodig hebt.

Klik op de Facebook-knop hieronder en volg de pagina.

Schuiven naar boven