Opening Perron Noord

Perron Noord aan de Gerard Scholtenstraat 12 is een nieuwe ontmoetingsplek voor zowel jong als oud. Het maakt deel uit van het Activeringscentrum Het Nieuwe Spoor, dat wordt beheerd door de Stichting Pameijer. Dankzij de inzet van vrijwilligers en het initiatief van Astrid van Asperen van Pameijer, heeft deze ruimte een complete transformatie ondergaan en is nu een gastvrije ontmoetingsplek geworden.

Astrid: “Met Perron Noord willen we de lokale gemeenschap op een toegankelijke manier verbinden met onze stichting. De inrichting in de stijl van een open huiskamer creëert een gevoel van welkom en gezelligheid voor iedereen. We serveren heerlijke koffie en thee tegen een betaalbare prijs, zodat het voor iedereen toegankelijk is. Bovendien bieden we wekelijks zelfgemaakte koekjes, vervaardigd door onze cliënten. Hier kun je even langskomen voor een praatje, rustig de krant lezen of een boek oppakken, of zelfs werken op je laptop als een alternatief voor thuiswerken. En we bieden gratis WiFi.”

Op woensdag 25 oktober vond de officiële opening plaats, waarbij Wijk-TV aanwezig was om verslag te doen van het evenement.


De Noordergids heeft ook een pagina op Facebook. Volg ons en krijg automatisch onze berichten in je nieuwsoverzicht. Ga naar de Noordergids op Facebook.

De open Facebookgroep Oude Noorden 010web is op zoek naar nieuwe leden.
Schuiven naar boven