Countryspektakel tijdens Bluegrass Festival Rotterdam 2024

Eind juni zal het Noordplein in Rotterdam weer bruisen van de muziek tijdens het Rotterdam Bluegrass Festival 2024. Van vrijdag 28 tot en met zondag 30 juni zullen tientallen artiesten en duizenden fans samenkomen voor een weekend vol bluegrass, country, folk en americana. Dit is de tweede keer dat het festival op het Noordplein plaatsvindt, na een succesvolle eerste editie vorig jaar met 12.000 bezoekers.

Een van de hoogtepunten van het festival is de terugkeer van de Drontense zanger Bertolf Lentink, die als een van de headliners zal optreden. Bertolf zal het podium betreden met bekende artiesten als Douwe Bob, Rob Dekay, Stephanie Struijk, Tangarine en Maurice van Hoek onder de naam ‘Bertolf & Friends’. Vorig jaar werd zijn bluegrass-album met groot enthousiasme ontvangen, en dit jaar belooft hij iets bijzonders: een gezamenlijke show met zijn muzikale vrienden.

Naast ‘Bertolf & Friends’ zullen er ook internationale acts optreden, waaronder Angry Zeta & The Hillbully’s uit Argentinië, Henhouse Prowlers uit Amerika, en A Murder in Mississippi uit België.

Tickets voor het festival zijn nog steeds te koop. Weekendkaarten kosten 40 euro en dagkaarten 15 euro. Meer informatie over de kaartverkoop is te vinden op de website van het festival.


De Noordergids heeft ook een pagina op Facebook. Volg ons en krijg automatisch onze berichten in je nieuwsoverzicht. Ga naar de Noordergids op Facebook.

De open Facebookgroep Oude Noorden 010web is op zoek naar nieuwe leden.
Schuiven naar boven