Mini-milieupark ‘popt’ op

Ja hoor, daar is ‘ie weer: het pop-up milieupark! Het reizende milieuparkje staat woensdag 8 november van 10.00 tot 15.00 uur aan de Berkelselaan. Heb je nog kapotte apparaten, batterijen of ander afval staan? Kom langs en lever het in.

Je weet het vast al: het pop-up milieupark is een kleinere, reizende variant van één van de zeven milieuparken in Rotterdam. Dit milieuparkje wordt steeds voor een paar uur opgebouwd in een wijk. Je kunt bij het pop-up milieupark kleine spullen of kringloopgoederen inleveren die u zelf kunt tillen of die in een boodschappentas passen.

Je mag het volgende inleveren: papier, glas, piepschuim, karton, textiel, metaal, kleine apparaten en kapotte of herbruikbare meubels.

Niet welkom: bankstellen of ander groot meubilair.

Ook de klein chemisch afval-bus is aanwezig. Dus je kunt bijvoorbeeld ook batterijen, kapotte lampen en verfblikken inleveren. Let op: bij de klein chemisch afval-bus zijn alleen potten of blikken welkom met het originele etiket er nog op.

Kijk voor meer informatie op www.rotterdam.nl/milieuparken

Foto: David Rozing


De Noordergids heeft ook een pagina op Facebook. Volg ons en krijg automatisch onze berichten in je nieuwsoverzicht. Ga naar de Noordergids op Facebook.

De open Facebookgroep Oude Noorden 010web is op zoek naar nieuwe leden.
Schuiven naar boven