Bus 38 gaat toch weer volledige route naar Crooswijk rijden

Goed nieuws voor de buspassagiers in Rotterdam. De RET kan binnenkort gedeeltelijk terugkeren naar de normale dienstregeling. Vanaf 25 september en 2 oktober zullen er op veel doordeweekse buslijnen weer frequenter ritten plaatsvinden. De buslijnen die eerder waren geannuleerd, zullen weer in bedrijf zijn, en veel buslijnen zullen hun volledige routes hervatten.

Daaronder ook bus 38, waarover weer eerder berichtten dat deze lijn was komen te vervallen.

Hoewel de personeelstekorten bij de RET nog niet volledig zijn opgelost en er nog steeds een aanzienlijk tekort aan buschauffeurs is, zijn er recentelijk enkele nieuwe chauffeurs geslaagd voor hun examens en is het ziekteverzuim licht gedaald. Hierdoor beschikt de RET nu over iets meer capaciteit. In de komende weken zal deze capaciteit worden ingezet op de drukste buslijnen in de stad. Het is echter nog niet mogelijk om alle buslijnen volledig in hun oorspronkelijke staat te herstellen.


De Noordergids heeft ook een pagina op Facebook. Volg ons en krijg automatisch onze berichten in je nieuwsoverzicht. Ga naar de Noordergids op Facebook.

De open Facebookgroep Oude Noorden 010web is op zoek naar nieuwe leden.
Schuiven naar boven