Agniesebuurt – Aardgasvrij wonen

Een mededeling van de gemeente:

In Rotterdam zijn we al aan de slag met de overstap naar aardgasvrij wonen. Aardgasvrij wonen betekent dat je geen aardgas gebruikt om je huis te verwarmen, te koken en voor warm water. Daar werken we stap voor stap, wijk voor wijk naar toe. De eerste nieuwsbrief over het aardgasvrij maken van de Agniesestraat en omgeving hebben bewoners inmiddels ontvangen. De aankomende periode zullen wij hen natuurlijk nog verder informeren. Wij starten met de buurtpraatjes in de wijk.

Buurtpraatjes
In de maand augustus zijn onze collega’s regelmatig in de wijk aanwezig. Heb je vragen over aardgasvrij wonen in de Agniesestraat en omgeving? Of wil je bijvoorbeeld meer weten over elektrisch koken? Kom dan in augustus langs voor een buurtpraatje over aardgasvrij wonen:

Hoek Teilingerstraat en Agniesestraat

  • dinsdag 15 augustus, van 17.00 tot 20.00 uur
  • woensdag 16 augustus, van 18.30 tot 20.30 uur
  • maandag 21 augustus, van 18.30 tot 20.30 uur
  • donderdag 24 augustus, van 17.00 tot 20.00 uur

Geniet van een verfrissende verrassing en stel direct je vragen. Medewerkers van de Gemeente Rotterdam, Havensteder en Eneco vertellen je graag meer over het aardgasvrij wonen!

Informatie
Wil je digitaal op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor de digitale nieuwsbrief via de website https://duurzaam010.nl/wijk/agnesiebuurt/.

Heb je vragen? Stel ze via aardgasvrij_agniesebuurt@rotterdam.nl of 010-2675010.


De Noordergids heeft ook een pagina op Facebook. Volg ons en krijg automatisch onze berichten in je nieuwsoverzicht. Ga naar de Noordergids op Facebook.

De open Facebookgroep Oude Noorden 010web is op zoek naar nieuwe leden.
Schuiven naar boven