Oproep steekincident zomercarnaval

Op de dag van het Zomercarnaval op zaterdag 29 juli wordt een man neergestoken in de Witte de Withstraat in Rotterdam. De politie is op zoek naar vier verdachten. Herken jij jezelf? Meld je dan. Weet jij wie de verdachten zijn? Laat het de politie weten. Je helpt ook door dit bericht te delen.

Bij de steekpartij raakt een 29-jarige Rotterdammer rond 22.45 uur gewond. Hij werd meteen naar een ziekenhuis gebracht. De politie heeft sporen en beelden veiliggesteld. Op de beelden is een man te zien met een mes in zijn handen. Deze man wordt verdacht van het steken. Uit de beelden blijkt dat hij zijn shirt heeft uitgedaan. De andere drie mannen worden verdacht van openlijke geweldpleging.

Melden kan via het gratis opsporingslijn: 0800-6070. Anoniem melden kan via Meld Misdaad Anoniem: 0800-7000.

Meer informatie en een tipformulier vind je hier: https://www.politie.nl/gezocht-en-vermist/gezochte-personen/2023/augustus/steekincident—witte-de-withstraat—rotterdam-stad.html


De Noordergids heeft ook een pagina op Facebook. Volg ons en krijg automatisch onze berichten in je nieuwsoverzicht. Ga naar de Noordergids op Facebook.

De open Facebookgroep Oude Noorden 010web is op zoek naar nieuwe leden.
Schuiven naar boven