Help de straatkapper kappen

De Straatkapper is een nieuw initiatief van Handen van Humanitas dat erop gericht is om dak- en thuislozen in Rotterdam gratis te voorzien van een knipbeurt. En jij kunt dit mooie initiatief ondersteunen door je te laten knippen voor het goede doel.

Op vrijdag 22 september 2023 bundelen ze de krachten met New York Barbershop om een dag vol betekenis en solidariteit te creëren. Zo willen ze een positieve impact hebben op het leven de dak- en thuislozen in Rotterdam, en ze hebben jouw steun nodig om dit doel te bereiken. Hoe? Door je te laten knippen voor het goede doel.

Deze bijzondere dag zet de New York Barbershop geheel in het teken van het ondersteunen van Destraatkapper. het nieuwe initiatief is erop gericht om dak- en thuislozen in Rotterdam gratis te voorzien van een knipbeurt, waardoor ze niet alleen een verzorgder uiterlijk krijgen, maar ook meer maatschappelijk geaccepteerd worden. Deze dag heeft als doel de afstand tussen dak- en thuislozen en de maatschappij te verkleinen, en ze hebben jouw hulp nodig om dit streven waar te maken.

Gedurende de hele dag zullen alle opbrengsten van New York Barbershop, inclusief extra vrijwillige worden gedoneerd aan Handen van Humanitas. Dit geld zal worden ingezet om De Straatkapper in Rotterdam te ondersteunen, en daarmee de levens van dak- en thuislozen positief te beïnvloeden.

Deze dag draait niet alleen om het ophalen van geld; het draait om gemeenschap, saamhorigheid en het tonen van solidariteit. Laten we laten zien dat we samen, als één team, een verschil kunnen maken. Samen kunnen we dak- en thuislozen een kans geven op een betere toekomst.

Reserveer snel je plek, want vol is vol. Boek je plek via anne@newyorkbarbershop.nl of bel 0610475489.

Wil je direct doneren aan De Straatkapper: https://destraatkapper.nl/doneren/ 


De Noordergids heeft ook een pagina op Facebook. Volg ons en krijg automatisch onze berichten in je nieuwsoverzicht. Ga naar de Noordergids op Facebook.

De open Facebookgroep Oude Noorden 010web is op zoek naar nieuwe leden.
Schuiven naar boven