Feestelijke informatiemarkt Johan Idaplein

Een feestelijke informatiemarkt staat gepland in het Oude Noorden, en deze keer is er een bijzondere reden voor de viering. Waarom? Omdat het Huis van de Wijk Het Klooster de opening van hun gloednieuwe wijkkeuken viert. Dus, reserveer donderdag 5 oktober in je agenda en kom vooral naar het Johan Idaplein.

Hoewel de nieuwe wijkkeuken, genaamd De Bijkeuken in Het Klooster, stilletjes al een tijdje operationeel is, heeft deze nog geen officieel openingsfeest gehad. Maar dat gaat nu dus veranderen. Op donderdag 5 oktober zal Wethouder Ronald Buijt speciaal naar het Oude Noorden komen om deze nieuwe culinaire ontmoetingsplek om 17.30 uur officieel te openen. Iedereen is van harte welkom om een kijkje te nemen in het gerenoveerde Huis van de Wijk.

Tegelijkertijd zal er op het Johan Idaplein een informatiemarkt plaatsvinden. Hier zal onder andere de gemeente aanwezig zijn om informatie te verstrekken over projecten in het Oude Noorden. Ook andere organisaties die actief zijn in de wijk zullen zich presenteren op de informatiemarkt.

Bijzondere aandacht zal worden besteed aan organisaties die tweedehands kleding een tweede leven geven, zoals de Sportspullenbank. Deze organisatie verzamelt sportkleding en -materialen en distribueert deze via maatschappelijke organisaties aan mensen die onvoldoende financiële middelen hebben om zelf sportartikelen aan te schaffen.


De Noordergids heeft ook een pagina op Facebook. Volg ons en krijg automatisch onze berichten in je nieuwsoverzicht. Ga naar de Noordergids op Facebook.

De open Facebookgroep Oude Noorden 010web is op zoek naar nieuwe leden.
Schuiven naar boven