Benefietavond voor slachtoffers aardbeving Marokko

Poppodium Annabel, Sport Diversity Organization, en de stichting Laurenskerk Rotterdam bundelen hun krachten om geld in te zamelen voor de slachtoffers van de aardbeving in Marokko. Deze liefdadigheidsbijeenkomst staat gepland voor donderdag 21 september om 19.00 uur in de Laurenskerk.

De aardbeving in Marokko heeft geleid tot de verwoesting van woningen en de dakloosheid van duizenden mensen. Met de naderende winter is er een dringende behoefte aan onderdak, vooral in de afgelegen dorpen die het zwaarst zijn getroffen. Naast materiële steun is er ook financiële hulp nodig om de heropbouw te ondersteunen.

Tijdens de liefdadigheidsbijeenkomst zullen sprekers en artiesten bijdragen, waaronder schrijver Abdelkader Benali, Imam Abdelslam Chakir, Dominee Harold Schorren, Wethouder Faouzi Achbar, kunstenares Wissal Aziz, muzikale optredens van Orvile Breeveld en de 12-jarige Christian Gilissen op de piano. Ook zal hulpverlener Shabir Tairif zijn verhaal delen.

Om deel te nemen aan de liefdadigheidsbijeenkomst wordt een bescheiden bijdrage van 5 euro gevraagd. Daarnaast is het mogelijk om via onderstaande link extra donaties te doen. De volledige opbrengst van deze avond zal worden gedoneerd aan de stichting Sport Diversity Organization, die zorgvuldig een lokale NGO zal selecteren voor de wederopbouw van het getroffen gebied.

Met medewerking van:
Burgemeester Aboutaleb; Wethouder Faouzi Achbar; Imam Abdelslam Chakir; Dominee Harold Schorren; Shabir Tarif, Christian Gilissen (piano); Kiyan Serroukh-fakhir; Orville Breedveld; Wissal Aziz, Jet Sol, en anderen.

Voor meer informatie over de liefdadigheidsbijeenkomst en hoe je kunt doneren, kun je terecht op de websites van de betrokken organisaties. De link naar de kaartverkoop voor de liefdadigheidsbijeenkomst in de Laurenskerk is te vinden op:

https://tinyurl.com/benefiet010. Donatie link: https://tinyurl.com/yyb2w9b8


De Noordergids heeft ook een pagina op Facebook. Volg ons en krijg automatisch onze berichten in je nieuwsoverzicht. Ga naar de Noordergids op Facebook.

De open Facebookgroep Oude Noorden 010web is op zoek naar nieuwe leden.
Schuiven naar boven