Aqua steelt de show op Troepvis Zaterdag

Afgelopen zaterdag was het dubbel gezellig bij het Noordplein. De oogstmarkt was er natuurlijk, maar ook was daarachter de Troepvis Zaterdag, zoals elke eerste zaterdag van de maand.

Deze keer was Aqua, de Rotterdamse zeemeermin van Petra Cosplay, daar ook bij. Met haar aanwezigheid maakte ze vele kinderen blij. Ze zong, zette glittertattoos, ging op de foto en had voor ieder kind een verrassing. Ze is echt trots op het team van de KleanupKlup, De Rotte Plasticvrij en Plastic Whale Rotterdam, de gemeente Rotterdam, Geen Boot Wel Varen en de kinderen die helpen om onze wateren zo schoon te houden. Ze is nu niet alleen mascotte van de KleanupKlup maar inmiddels ook de ambassadeur van de Rotte geworden.

Willen jullie onze Aqua zelf ontmoeten? Kom dan van 17 t/m 20 augustus naar de Smaak van Rotterdam (Vroesenpark), gratis entree en ze is elke dag van 13.00-18.00 in de kinderhoek.

Foto: Petra Cosplay


De Noordergids heeft ook een pagina op Facebook. Volg ons en krijg automatisch onze berichten in je nieuwsoverzicht. Ga naar de Noordergids op Facebook.

De open Facebookgroep Oude Noorden 010web is op zoek naar nieuwe leden.
Schuiven naar boven